kinowar.com

Бумбокс feat. Сергій Жадан — «Правда»: презентували кліп на пісню до воєнної екшн-драми «Мирний-21»

З 22 лютого 2023 року в національний прокат вийшла воєнна екшн-драма «Мирний-21». Сьогодні творці презентували кліп на пісню «Правда», в основі якого кадри з фільму. Пісню створили Андрій Хливнюк («Бумбокс»), який написав приспів, Сергій Жадан, який є автором куплетів, та Усеін Бекіров, який створив музику та аранжування.

Переглянути відеороботу можна на офіційному YouTube-каналі FILM.UA Group.

«Правда» звучить на титрах фільму Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21». Дізнавшись про роботу над новим фільмом та події, які лежать в основі майбутньої стрічки, музикант запропонував пісню, яка була написана у співпраці з Сергієм Жаданом. Він написав вірші, які згодом стали куплетами, приспів та музику — Андрій Хливнюк, аранжування до пісні створив композитор Усеін Бекіров.

https://youtu.be/ZT-3Rm-1fOM

«Приспів написав під враженням від куплетів Жадана. Це пісня про людей, на яких тримається наш драний і шкутильгаючий світ», — поділився Андрій Хливнюк.

У відеороботі використали кадри з фільму, які перегукуються з ідеєю та змістом пісні.

«Мені давно подобається музика Андрія, я дуже люблю його творчість. До того ж, у гурті грають мої друзі: барабанщик Олександр Люлякін та піаніст Павло Литвиненко. Пісня насправді мене дуже зачепила емоційно. Ахтем чув її напередодні і попросив зробити сінема-варіант музики. Я залишив мелодію Андрія і зробив оркестровий варіант, змінивши гармонію  та грув. Я був радий доторкнутися до творчості гурту “Бумбок” як кінокомпозитор. Для мене велика честь працювати з Ахтемом Сеітаблаєвим», — розповідає Усеін Бекіров, автор музики до OST та музичний композитор фільму.

Фільм створено ISTMEN FILMS  за підтримки Державного агентства України з питань кіно та UA ProductionКінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють FILM.UA Distribution та «Кіноманія».

«Мирний-21»

Режисер: Ахтем Сеітаблаєв
У ролях: Андрій Самінін, Максим Девізоров, Євген Ламах, Роман Ясіновський, Віктор Жданов, Олексій Тритенко, Марія Штофа, Лорена Колібабчук, Павло Лі, Андрій Мостренко, Лариса Руснак, Зоя Власенко, Сергій Фролов, Ігор Димов, Олег Стефан, Анатолій Ященко, Богдан Жданов, Олександр Бегма, Євген Черніков, Ярослав Безкоровайний, Марія Головацька, Олександр Кравченко, Віталій Бельський, Віталій Крапива
Продюсери: Ахтем Сеітаблаєв, Дмитро Малічев, Марія Дончик
Оператор: Юрій Король
Автори сценарію: Ярослав Яріш, Сергій Касторних, Анатолій Коцюрба
Автор ідеї: Павло Сушко
Виробництво: ISTMEN FILMS за підтримки Державного агентства України з питань кіно та UA Production
Дистриб’ютор: «Кіноманія», FILM.UA Distribution
Жанр: воєнна драма
Тривалість: 118 хв
Прем’єра в Україні: 22 лютого 2023

Історія про довіру і її відсутність на тлі подій, які розгортаються на сході України на початку 2014 року. Головна тема розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити зрадити свою країну.

Читайте також:

Найкращі українські фільми про війну з росією

Найкращі українські фільми 2022 року

Найкращі українські фільми

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі