kinowar.com

Після перемоги на Євробаченні Kalush Orchestra презентував нове зворушливе відео на переможну пісню Стефанія

 16.05.2022  Музика, Новини

Kalush Orchestra здобув для України третю перемогу на Євробаченні в її історії. Після успіху Руслани у 2004-му та Джамали у 2016-му українські виконавці знов перемогли у голосуванні журі та глядачів та вибороли право на проведення пісенного (а тепер, як ми усі точно розуміємо, і політичного) конкурсу в Україні. Kalush Orchestra також не злякалися можливої дискваліфікіції чи штрафних санкцій за політичні гасла та закликали зі сцени звільнити захисників Маріуполя та Азовсталі.

Підтримка України на конкурсі була приголомшливою – ми ще раз мали змогу впевнитись, наскільки важливий культурний фронт для боротьби на воєнному та економічному фронтах. І під час виступів, і під час голосування, і навіть ще до конкурсу (згадайте імпровізований спів разом з фінами з Rasmus) глядачі різних країн демонстрували свою прихільність до гурту та до України у цілому.

Наступного дня після перемоги Kalush Orchestra виклали на YouTube нове відео на переможну пісню “Стефанія”. У ньому вони показали зруйновані міста та жінок, які рятують дітей або чекають на них. Дивитись без болю у грудях важко, але це дійсно зворушливе та важливе відео.

Менше ніж за добу кліп вже зібрав більше 6 мільйонів переглядів. Переможна хода Kalush Orchestra та української музики продовжуються.

Тепер чекаємо на головну перемогу.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі