kinowar.com

Український гурт виконав головну тему з фільму «Місія неможлива» (відео)

 02.08.2018  Музика, Новини

Київський гурт B&B Project записав власну версію однієї з найвідоміших композицій в історії кіно – саундтреку до фільму «Місія неможлива», вразивши креативним виконанням самого Тома Круза. Дует зіграв головну музичну тему франшизи на бандурі та баяні, та зняв відеокліп на 34-му поверсі однієї з найвищої будівель України – багатофункціональному комплексі Gulliver.

Композиція була написана ще в 1967 році як музична тема до телесеріалу «Місія неможлива». Автор культового саундтреку – шестиразовий номінант на премію «Оскар», американський джазовий піаніст Лало Шіфрін. За свою роботу композитор отримав дві премії «Греммі». Пізніше, в 1996 році, коли на великі екрани вийшов перший фільм з Томом Крузом у головній ролі, тема була перезаписана учасниками гурту U2 Адамом Клейтоном та Ларрі Малленом, та увійшла до альбому «Місія неможлива». Саундтрек швидко досяг статусу «золотого» та став найбільш впізнаваною композицією у світовому кінематографі.

26 липня в український прокат вийшло продовження шпигунського екшну – «Місія неможлива: Фолаут» з незмінним Томом Крузом у ролі Ітана Ханта. Нові часи породжують нових злих геніїв, які володіють найсучаснішою зброєю і стають реальною загрозою для планети. Виклик, кинутий команді спецагентів, може стати їхньою останньою місією. У 6-тій частині також зіграли Ребекка Фергюсон, Вінг Реймз, Саймон Пегг, Мішаль Монахен та Генрі Кавілл.

B&B Project (Bandura & Bayan Project) — український колектив, заснований в 2015 році бандуристкою Тетяною Мазур та баяністом Сергієм Шамраєм. Основна мета дуету – популяризація українських народних інструментів. Гурт виконує авторські композиції, а також рок-кавери світових композицій та саундтреки до відомих кінострічок у власному аранжуванні.

B&B Project

БФК Gulliver — один з найвищий хмарочосів України, розташований у центрі Києва. Будівля складається з двох блоків: 35-ти та 14-ти поверхового бізнес-центру та 10-поверхового розважального комплексу, заввишки 161 метр, та посідає друге місце як найвищий будинок України.

Коментарі