kinowar.com

У мережі з’явився тизер мальованої стрічки “Селяни”

“Селяни” – незвичайне історичне кіно, що будуть створювати в техніці анімування картин. Близько сотні художників малюватимуть 79 000 кадрів-картин про долю дівчини, її родину та життя інших простих селян на межі XIX і XX століть.

“Ця техніка робить можливою подачу історії із швидким темпом, з усім багатством гри акторів, у той же час передаючи нюанси сільського світу. Кінозйомка акторів та подальше перефарбування їхньої гри кадр за кадром у техніці маслом на стадії пост-виробництва надає можливість послідовного відображення обох цих сфер, гарантуючи унікальний та прекрасний кінцевий візуальний ефект”, – Дорота Кобєла, режисерка стрічки.

Основа майбутнього фільму – роман польського письменника, лауреата Нобелівської премії, Владислава Реймонта. Події стрічки базуються на постійному конфлікті жителів селища, який митці частково показують і в першому тизері: яскравий гнівний монолог одного з героїв стрічки, голос якого рішучий та різкий, а стан непохитний.

“Ми прагнемо сказати, що часи змінюються, а людина залишається. Що інноваційна тільки “обгортка” фільму, у центрі — людина. І тоді, і зараз у людини є постійні сімейні сварки, жадібність, гнів та безперервний пошук злагоди і любові”, – продюсерка стрічки, директорка Укркіно, Ольга Журженко.

Дізнатися більше про створення стрічки та побачити унікальні картини, які стануть кадрами майбутнього кіно, можна на сайті онлайн-виставки “Малюємо фільм: З любов’ю, Вінсент”, один з блоків якої, заключний, присвяченій майбутньому фільму. Виставка доступна на сайті artfilm.online.

Кінопродюсери: BreakThru Films (Польща), UKRKINO (Україна),  DIGITALKRAFT (Сербія)

Формат: анімація олійних картин художників: 12 полотен в секунду

Фінансування: Польща, Україна, Сербія

Прем’єра: наприкінці 2022 року

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі