kinowar.com

Хто першим в Україні покаже на ТБ фінал «Історія іграшок 4»?

Компанія ВОЛЯ запрошує глядачів 1 лютого о 19:00 на прем’єру мультфільму «Історія іграшок 4». Завершальний фільм серії буде вперше показано на телеекранах України. Прем’єра відбудеться на Воля CINE+ KIDS — власному телеканалі провайдера.

Історія іграшок 4

Комедійний мультфільм «Історія іграшок 4» подарує юним глядачам нову зустріч з улюбленими героями. Це був перший повнометражний мультфільм 1995 року, знятий з використанням комп’ютерної графіки. Мультфільм створила анімаційна студія Pixar, дистриб’ютор — Walt Disney Pictures. Над фінальною серією працювали понад тисячі співробітників студії, а сам процес створення півторагодинного фільму зайняв чотири роки. Кожна сцена насичена деталями, а обробка одного кадру займала від 60 до 160 годин. У авторів була мета переконливо показати старіння іграшок — героїв фільму. Для цього на іграшки ретельно наносили подряпини та потертості, що вимагало чимало часу.

Світова прем’єра «Історії іграшок 4» відбулася 11 червня 2019 року у Лос-Анджелесі. З того часу касові збори склали понад $1 млрд, що робить його 6-м у рейтингу найкасовіших фільмів 2019 року, 43-ю найуспішнішою стрічкою всіх часів та 9-м у рейтингу найкасовіших мультфільмів.
Причина такого успіху мультфільму з простим сюжетом про життя іграшок нібито на поверхні: Енді, якому невдовзі виповнюється вісімнадцять років, збирається до коледжу. Тож іграшки стануть непотрібними і їх можна викинути на смітник. Символ непотрібності підкреслює Виделик — звичайна пластикова виделка, наділена розумом. Спочатку цей персонаж хоче лише заховатися від жахливого світу, зістрибнувши у сміттєвий бак, але друзі-іграшки борються за нього. А далі починаються неймовірні пригоди та перетворення. Та насправді сенс фільму набагато глибший – він про пошук свого місця у житті, про острах залишитися на його узбіччі. Саме тому історія викликає так багато емоцій та притягує увагу глядачів.

Прем’єрний показ фінальної серії «Історія іграшок 4» є ще однією цеглиною у фундаменті стратегії компанії, яка базується на якісному, цікавому та ліцензійному контенті від світових лідерів: Pixar, Universal, DreamWorks та інших.

Історія іграшок 4

До речі, фільми «Історія іграшок» розповідають про таємне життя ляльок та фігурок, які знаходять своє найбільше задоволення та щастя в обіймах дитини. Саме для дітей ВОЛЯ пропонує тематичний пакет «Дитячий», власний телеканал Воля CINE+ KIDS, а з осені минулого року ще й сервіс Disney Channel для найвимогливіших прихильників мультфільмів.

Коментарі