kinowar.com

Лів Тайлер повертається в кіно і у всесвіт Marvel

 30.03.2023  Новини

Акторка, що останніми роками майже не знімається, повертається на екран і зокрема у всесвіт Marvel, частиною котрого вже одного разу була.

Нагадаємо, у стрічці 2008 року «Неймовірний Халк» Лів Тайлер зіграла Бетті Росс, кохану дівчину головного героя у виконанні Едварда Нортона (це було до «Месників», MCU і до того, як Халком став Марк Руффало).

Тепер, як повідомляє Deadline, Тайлер поповнила акторський склад фільму «Капітан Америка: Новий світовий порядок», котрий стане логічним продовженням серіалу «Сокіл та Зимовий солдат» і презентує Сема (Ентоні Макі) в образі нового Капітана Америки. Актриса повторить роль Бетті Росс.

Судячи з усього, сюжет «Нового світового порядку» буде тісно пов’язаний із подіями «Неймовірного Халка», оскільки окрім Бетті Росс повернуться такі персонажі, як Семюел Стернс (Тім Блейк Нельсон) і генерал Таддеус Росс, батько Бетті (останнього зобразить Гаррісон Форд, котрий замінить покійного Вільяма Герта).

Зйомки вже розпочалися і наразі проходять в Атланті. У режисерському кріслі перебуває Джуліус Она («Парадокс Кловерфілда», «Люс»). Реліз заплановано на 2 травня 2024 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.