kinowar.com

Робимо ставки: новий Джеймс Бонд буде оголошений у 2024 році

 29.06.2022  Новини

Продюсерка бондіани Барбара Брокколі розповіла, коли саме буде оприлюднено нового виконавця ролі агента 007, пише Deadline.

За словами Брокколі, студія поки що не обрала нового актора. «Наразі ми активно обговорюємо новий напрямок франшизи. Сценарію поки що немає, оскільки для початку треба визначитися з концепцією, адже на Бонда чекає капітальне переосмислення. Ми наново відкриваємо цього героя, а це потребує часу. Тож виробництво розпочнеться не раніше ніж через два роки», – сказала вона.

Звісно, ім’я кандидата буде до останнього триматися в таємниці, проте очевидно, що як тільки керівництво затвердить концепцію, з’явиться неофіційний секретний шорт-ліст найвірогідніших претендентів на роль.

Нагадаємо, останнім Джеймсом Бондом був Денієл Крейґ, який зобразив британського супершпигуна під кодовим ім’ям 007 п’ять разів включно із минулорічним фільмом «Не час помирати». В мережі ходили чутки, що наступним може стати Том Гарді, Том Гіддлстон, Ідріс Ельба, зірка серіалу «Бріджертони» Реге-Жан Пейдж та інші. Також були припущення, що естафета може перейти до агента-жінки.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі