kinowar.com

Вийшов другий офіційний трейлер української спортивної драми «Пульс»

Спорт, кохання, урбаністичні пейзажі, драйв та драма під хіт Alyona Alyona

«Цей трейлер – квінтесенція величезної праці команди фільму. Ми показали головну суть історії, але водночас зберегли деяку інтригу. Зараз, коли я переглядаю фінальну версію, то відчуваю якісь неймовірні, просто фантастичні емоції. Бо в цьому відео – два роки життя людей, що старанно працювали над фільмом, щоб розповісти цю історію», – поділився режисер фільму Сергій Чеботаренко.

«Це дуже сильна та мотивуюча історія і дійсно хочеться, щоб її побачили якомога більше глядачів, а особливо сучасна молодь. Це про те, як не здаватися в складних ситуаціях, вірити та впевнено йти до своєї мрії та свого щастя. Пишаюсь нашою професійною командою, дякую партнерам та запрошую всіх до кінотеатрів з 19 березня!» – коментує продюсер фільму Єгор Олесов.

«Як би я була не я», – співає Alyona Alyona в першій частині трейлера, повторюючи головний лейтмотив фільму. Юна українська легкоатлетка Оксана живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпіаду. Її спортивна кар’єра тільки починається, але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте дівчина не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

«Приклад справжньої любові. Не важливо в який час і в якій сім’ї ти народжуєшся, навіть в якому тілі. Важливо, як ти ставишся до себе. Віра і любов ставлять на ноги навіть найслабших, тому я щиро рада, що ми маємо змогу дізнатися про цю історію життя та зануритися в неї глибше, пережити її разом з героїнею і обов’язково взяти щось для себе. Мрії здійснюються завдяки нам!», – прокоментувала співачка Alyona Alyona. 

«Пульс» – біографічна спортивна драма, заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Зйомки спортивної драми «Пульс» було завершено на початку осені. Дата виходу фільму – 19 березня 2020 року.

Офіційним партнером першого українського художнього фільму про життя спортсменів став національний мобільний оператор «Київстар».

Виробником повнометражного фільму «Пульс» – компанія KINOROB, за підтримки Міністерства культури України.

Коментарі