kinowar.com

У Києві стартують зйомки першої української безбюджетної кримінальної драми

У Києві стартують зйомки першої української повнометражної безбюджетної кримінальної драми «Прогулянка у порожнечі»

Прогулянка у порожнечі

Наступного тижня в Києві розпочнуться зйомки дебютного повнометражного фільму молодого українського режисера Кирила Жаровського.

«Прогулянка у порожнечі» – не просто повнометражний дебют, це свого роду фільм – виклик. Оскільки виробництво картини відбудеться без будь-якого фінансування, базуючись на ентузіазмі знімальної групи, яка повірила в ідею фільму, в режисера і в подальший успіх проекту.

«Прогулянка у порожнечі» – історія про молодого, безтурботного хлопця Влада, який вирішує допомогти своєму дядькові, колишньому поліцейському, врятувати дівчину, що потрапила в руки банди злочинців. В процесі порятунку Влад зіштовхнеться зі суворою реальністю, яка повністю змінить його уявлення про світ і про себе.

Фільм піднімає питання самотності і значення справжніх людських цінностей.

Всі ролі у фільмі виконають професійні актори. У головній ролі – режисер фільму Кирило Жаровський.

Прогулянка у порожнечі

Жанр: кримінальна драма, триллер, бойовик

Кирило Жаровський – випускник КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого за фахом «Кінознавство». Під час навчання почав знімати перші короткометражні фільми. Після закінчення університету 2 роки навчався на Вищих Курсах сценаристів і режисерів у Москві. На сьогоднішній день фільмографія режисера налічує 8 короткометражних фільмів. Його роботи брали участь в різних фестивалях по всьому світу, двічі потрапляли в національний конкурс короткого метру кінофестивалю «Молодість». Всі попередні фільми режисера також зняті без фінансування.

Більше інформації на сторінці фільму у facebook – facebook.com/progulianka

Коментарі