kinowar.com

Представлено трейлер анімаційного фільму «Віктор_Робот»

Презентовано офіційний трейлер української анімаційної стрічки «Віктор_Робот», яка вийде в прокат 24 червня.

«Віктор_Робот» – повнометражний анімаційний фільм Анатолія Лавренішина, володар Призу глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю 2020 та найкращий анімаційний фільм за версією Національної премії кінокритиків «Кіноколо» 2020.

Події стрічки відбуваються в далекому майбутньому. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити – дідусь маленької Віки, який і створив це світило. Однак він таємниче зникає. Дівчинка разом з помічником – крихітним роботом Віктором – вирушає на його пошуки. Так починаються захопливі пригоди двох друзів.

превью

Режисер-постановник фільму – Анатолій Лавренішин, учасник та переможець міжнародних кіно- та анімаційних фестивалів, серед яких Міжнародний Роттердамський кінофестиваль, Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів у Клермон-Ферран, Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів в Аннесі та інші.

Героїв стрічки озвучили зіркові українські актори Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Марія Аглоткова.

У трейлері звучить композиція «Обсерваторія» Антона Слєпакова («Вагоновожаті») в супроводі дитячого хору під керівництвом Альони Галай. Окрім нього до написання саундтреків стрічки долучилися Dakh Daughters, Мар’яна Головко та Марко Галаневич («ДахаБраха»). Композитор стрічки – Антон Байбаков.

Виробництво фільму тривало понад три роки, а працювало над стрічкою майже 200 професіоналів.

Фільм створено студією анімації «Червоний собака» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Дистриб’ютор стрічки – компанія «Артхаус Трафік».

«Віктор_Робот» вийде в український кінопрокат 24 червня 2021 року.

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі