kinowar.com

Абоненти ВОЛЯ зможуть побачити прем’єру серіалу «Війна світів» одночасно з усім світом на телеканалі FOX

 28.10.2019  Новини

 

Війна світів 2019

29 жовтня 2019 року відбудеться прем’єра нової епічної версії серіалу «Війна світів».
Абоненти компанії ВОЛЯ мають унікальну можливість подивитися кінопрем’єру одночасно з телеглядачами усього світу.

Щовівторка о 18:00 на телеканалі FOX будуть показувати одразу дві серії «Війни світів». В онлайн – кінотеатрі FOXNOW серії будуть з’являтися наступного дня після прем’єри.

«Війна світів» — смілива інтерпретація класичного роману Герберта Уеллса, де дію серіалу перенесено в сучасну Європу.

Коли астрономи розшифрували сигнал, отриманий з іншої галактики, це стало очевидним доказом наявності в космосі розумного життя позаземного походження. На Землі із завмиранням серця очікували подальших контактів, і вони відбулися. Упродовж декількох днів людство виявляється буквально знищеним у результаті вторгнення іншопланетян. Тільки поодинокі групи людей залишаються живими у зловісному, спустошеному світі.

Поки іншопланетяни вбивали усіх, хто подає ознаки життя, ті, хто вижив, ставили собі запитання: хто ці прибульці, які атакували Землю і чому вони так фанатично налаштовані на знищення людства?

«Війна світів» — це історія звичайних людей, що опинилися в екстраординарній ситуації. Але вони не просто жертви війни. Незабаром ми зрозуміємо, що жорстока атака іншопланетян виявляється не випадковою, а її кульмінація розвивається прямо на наших очах.

Війна світів сериіал

У поточному році ВОЛЯ спільно з FOX NETWORKS GROUP запропонувала абонентам компанії новий сервіс —- онлайн – кінотеатр FOXNOW. Завдяки цьому сервісу вони отримали можливість дивитися кращі серіали від каналів FOX і FOX LIFE у зручному для себе місці і в зручний час. Так українські глядачі відчули себе невід’ємною частиною глобальної телевізійної аудиторії.

Каталог кінотеатру регулярно поповнюється всіма новинками цих каналів. Усі нові серії з’являються вже наступного дня після прем’єри. Також в онлайн-кінотеатрі доступні всі попередні сезони топових проектів від FOX і FOX LIFE.

— Прекрасна можливість для наших абонентів ще раз переконатися, що компанія ВОЛЯ, завдяки плідній співпраці зі світовими лідерами виробництва телевізійного продукту, надає контент високої якості. Водночас нам вдається забезпечувати абонентам компанії доступ до прем’єр одночасно з їхнім виходом у світовий ефір,говорить Сандра Крауіня, директор по маркетингу ВОЛЯ.

— Прем’єру серіалу «Війна світів» просто неможливо пропустити тому, що її можна буде подивитися і після ефіру на каналі — в онлайн-кінотеатрі FOXNOW. Навіть якщо хтось не встигне увімкнути телевізор у потрібний час, досить просто запустити FOXNOW на ТБ-тюнері Воля, або в мобільному додатку Воля TV та насолоджуватися серіалом там,підкреслює Родіон Принцевський, генеральний менеджер FOX NETWORKS GROUP у Північно-Східній Європі.

 

ВОЛЯ – загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів компанії PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG, SIGMA BLEYSER. ВОЛЯ в партнерстві з каналами Футбол 1/Футбол 2 отримала офіційний статус і права транслятора всіх матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 років. Четвертий рік поспіль ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року».

Коментарі