kinowar.com

Автор «Людини-павука» напише новий «Пункт призначення»

 27.04.2023  Новини

Студія Warner офіційно запустила у виробництво шосту частину популярної горор-франшизи «Пункт призначення» про невідворотність долі. Її напише Джон Воттс, сценарист та режисер трьох останніх фільмів про Людину-павука.

Як повідомляє Collider, Воттс підготує сюжет і виступить продюсером, а режисерське крісло розділять канадські кінематографісти Зак Ліповський і Адам Стайн, відомі за фестивальним науково-фантастичним трилером 2018 року «Потвори». Сюжетні подробиці, звісно, не розголошуються, проте творці запевняють фанатів, що нова стрічка збереже естетику франшизи, хоча й водночас запропонує альтернативну фабульну формулу.

«Пункт призначення» стартував у 2000 році. Сюжет будувався навколо групи молодих людей, котрим завдяки пророчому видінню головного героя вдається уникнути смерті під час масштабної катастрофи, але потім смерть починає їх наздоганяти одного за одним. Усі наступні частини робилися за тим самим лекалом, різнилися лише варіації смертоносних нещасних випадків. «Пункт призначення 5», останній на сьогодні, вийшов у 2011 році.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.