kinowar.com

Алісія Вікандер не повернеться до ролі Лари Крофт: актрису замінять

 29.07.2022  Новини

Стрічка «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», що вийшла 2018 року, не отримає сиквел. А виконавиця головної ролі Алісія Вікандер більше не повернеться до цього образу, повідомляє TheWrap.

Студія MGM більше не володіє правами на франшизу, створену на основі популярної серії відеоігор Tomb Raider. Наразі усі проєкти, пов’язані з Ларою Крофт, або зовсім закриті, або тимчасово заморожені. Декілька голлівудських кіностудій змагаються, аби заволодіти правами на цю героїню. І інсайдери стверджують, що котра б зі студій не виграла, Вікандер у будь-якому разі поступиться місцем іншій актрисі.

Нагадаємо, фільм 2018 року був перезапуском франшизи, а саме дилогії, в якій Лару Крофт грала Анджеліна Джолі (два фільми вийшли у 2001 та у 2003 роках). Проте ребут не дав бажаних результатів. І критики не порадували продюсерів схвальними відгуками, і глядачі не зробили добру касу. З тих пір питання продовження зависло у повітрі, та Вікандер неодноразово заявляла, що готова ще раз зобразити надкруту археологиню.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.