kinowar.com

Анджеліна Джолі зіграє оперну співачку Марію Каллас

 22.10.2022  Новини

Як повідомляє The Hollywood Reporter, голлівудська акторка зобразить славетну грецьку оперну діву Марію Каллас у біографічній стрічці під назвою «Марія».

Постановником байопіку виступить титулований чилієць Пабло Ларраін, котрий раніше вже неодноразово екранізував життя відомих жінок: він зняв фільми «Джекі» з Наталі Портман у ролі Жаклін Кеннеді і «Спенсер» з Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани. Сценарій напише Стівен Найт, що також працював над історіями Джекі і Діани.

Відомо, що «Марія» буде присвячена останнім рокам життя співачки (Каллас померла у 53-річному віці). Дія розгортатиметься у Парижі 1970-х років. Інших подробиць наразі немає.

Цілком можливо, що ця робота принесе Джолі ще одну номінацію на «Оскар» чи навіть перемогу, адже Ларраін домагається від своїх актрис надзвичайних і нетривіальних, максимально чуттєвих і глибоко психологічних перевтілень… Зараз Анджеліна зайнята новим режисерським проєктом під назвою «Без крові», в якому грає Сальма Хаєк, тож поки неясно, коли вона звільниться для зйомок в «Марії».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.