kinowar.com

Батьки легкої поведінки з 7 березня у кіно

 06.03.2019  Новини, Трейлер

Двоє п’яних батьків намагаються приховати свої постійно зростаючі фінансові труднощі від
дочки та близького оточення, використовуючи складні схеми взаємодії із сусідами.

Френк і Ненсі – сімейна пара , яка живе на широку ногу в великому будинку в британському
стилі. Вони з гордістю відправляють єдину дочку в коледж. Але виявляється, що багатство сім’ї не безмежне. Щоб оплатити освіту доньки і приховати від близьких фінансовий крах, Френк і Ненсі йдуть на все, навіть здають в оренду чужий особняк. Але чи вийде у двох горе-авантюристів провернути свої неймовірні махінації? Адже кожен їх крок – відмінний привід відкоркувати нову пляшку…

Батьки легкої поведінки

Сценаристи Фред Вулф і Пітер Гаульке проїжджали по багатій околиці Лос-Анджелеса, коли
помітили, що є вакантний будинок. Що станеться, запитав Вулф вголос, якщо заповзятливий
сусід вирішив би заробити додаткової готівки, здавши в оренду чужий будинок, поки той залишається порожнім? Пара почала роздумувати про цю ідею, розробляючи комічні пригоди про колишню заможну пару, яка втрачає все і намагається заробити гроші на освіту своєї дочки.
Кожного вечора вони п’ютью. Зазнають крах у судід. Та розміщують оголошення на Craigslist
з пропозицією оренди чужого будинку.

Батьки легкої поведінки

У головних ролях Алек Болдуін та Сальма Хайєк. Болдуін знявся у надвеликій кількості помітних стрічок – “Полювання за «Червоним Жовтнем»”, “Гленгаррі Глен Росс”, “Суддя”, “Привиди Міссісіпі”, “Кулер” (номінація на Оскар), “Авіатор”, “Це складно”, “Блакитний жасмин”, “Все ще Еліс”, “Місія нездійсненна” та багато інших. Номінант премії «Оскар» Сальма Хайєк зарекомендувала себе як плідна актриса, продюсер і режисер, як у кіно, так і на телебаченні. Вона була номінована на премію «Оскар», «Золотий глобус», «Гільдія акторів» та премію BAFTA за головну роль у “Фріді” Джулі Теймор.

Батьки легкої поведінки

«Френк і Ненсі роблять одну не дуже маленьку помилку», – говорить Вулф, який написав численні комедійні роботи. «Коли все починає розплутуватися, вони роблять все так, що в результаті стає значно гірше, все це підкреслюється юмористичними сценами. Їхній світ починає руйнуватися з веселими результатами».

Батьки легкої поведінки

РЕЖИСЕР – Фред Вулф
СЦЕНАРІЙ – Пітер Гаульке

У РОЛЯХ
Сальма Хайєк
Алек Болдуін
Бріджет Мойнехен
Джо Манганьєлло
Олівія Луккарді
Тріт Уільямс
Аасіф Мандві

США, комедія
110 хв
ПРЕМ’ЄРА В УКРАЇНІ – 7.03.2019

Коментарі