kinowar.com

“Бурштинові копи”: офіційний трейлер та постер головної української комедії сезону

Бурштинові копи постер комедії

До вашої уваги офіційний трейлер головної української комедії цієї осені – “Бурштинові копи”. Прем’єра в українських кінотеатрах запланована на 7 жовтня.

За сюжетом комедії, патрульний Максим з дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Але неочікувано його переводять з Києва до невеличкого селища на Житомирщині. Там столичний поліцейський зі своїм новим напарником Богданом кидають виклик бурштиновій мафії. Чи зможе Макс знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного “Бурштинового Барона”? Але і це не єдина проблема відважного патрульного, якому ще необхідно повернути довіру своєї коханої дівчини.

Бурштинові копи комедія

Головні ролі у фільмі режисерки Аліни Бухтіярової виконали Євгеній Янович, Олег Маслюк, співачка Аліна Паш та акторка Дар’я Петрожицька. Ця команда докопається до правди!

Бурштинові копи

Фільм виробництва компанії “КіноХіт Ю Ей”, створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно, за участі телеканалу НЛО ТV, студії “Мамахохотала”, “Бурштинові копи” стартують в українських кінотеатрах з 7 жовтня. Дистриб’ютор фільму – компанія VLG.FILM.

Бурштинові копи комедія

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі