kinowar.com

«Веном 3» вже у виробництві. Що відомо про триквел

 23.02.2023  Новини

Як повідомляє MovieWeb, Том Гарді наразі готується до зйомок третьої частини комікс-франшизи «Веном». Препродакшн проєкту вже стартував.

Наразі сюжет тримається в таємниці. Проте цілком можливо, що у триквелі репортер Едді Брок і його альтер его Веном нарешті зустрінуть Пітера Паркера, адже автори вже звели цих персонажів у сцені після титрів фільму «Людина-павук: Додому шляху нема».

Сценарій Том Гарді написав особисто у співавторстві з Келлі Марсел. Остання відповідатиме за постановку, і це буде її режисерський дебют (режисерами першої і другої частин, нагадаємо, були Рубен Флейшер і Енді Серкіс відповідно, вони вийшли у 2018 і 2021 роках).

Також зауважимо, що оригінальний «Веном» сподобався глядачам, проте геть не сподобався критикам. Сиквел з підзаголовком «Карнаж» навпаки, не зайшов публіці, але отримав більш схвальні відгуки від професіоналів.

Найбільша інтрига – хто стане антагоністом цього разу. У попередніх фільмах Веному протистояли багатій-підприємець Карлтон Дрейк у виконанні Різа Ахмеда і серійний убивця Клетус Кеседі/ Карнаж у виконанні Вуді Гаррельсона.

Строки виробництва і дата виходу третьої стрічки поки не уточнюються.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.