kinowar.com

Вийшов дубльований трейлер фільму з Брюсом Віллісом та Френком Ґрілло “Зоряний рубіж”

 26.02.2021  Новини, Трейлер

Брюс Вілліс повертається у фільмі «Зоряний рубіж».

Брюс Уиллис Звездный рубеж

2524 рік. Людство знаходить інопланетну цівілізацію, яка, схоже, має не дуже мирні наміри. Щоб забезпечити виживання нашого виду, Джеймс Форд (Брюс Вілліс) та ще семеро відважних солдатів вирушають на територію потенційних загарбників. Вони мають нанести превентивний удар по супротивнику та запобігти міжзоряній війні.

У новому фантастичному екшні режисера Едварда Дрейка розповідається, які катастрофічні наслідки може спричинити перший контакт землян з іншопланетянами. «Зоряний рубіж» – це фільм, який показує людей не як жертв зоряної експансії, а, скоріше, як її ініціаторів.

Брюс Уиллис Звездный рубеж

Стрічку знімали в Атланті, штат Джорджія, на локації, яка колись була мега-фабрикою з виробництва оптоволокна. Тепер на частині підприємства облаштували павільйони для зйомок. Унікальна локація дозволила створити неймовірні декорації для максимальної видовищності фільму. Тут знімали також «Месники: Завершення», «Ґодзіллу» та «Чорну пантеру».

Фрэнк Грилло Звездный рубеж

Дата старту в Україні: 22 квітня 2021

Фрэнк Грилло Звездный рубеж

Формат: 2D

Країна: США

Студії: 308 Ent, BondIt Media Capital, Buffalo 8

Жанр: фантастика, бойовик, екшн, сай-фай

Режисер: Едвард Дрейк

АкториБрюс Вілліс (франшиза «Міцний горішок», «5 елемент», «Скло»), Френк Ґрілло («Месники: Фінал», «Перший месник: Протистояння»), Аделаіда Кейн («Судна ніч»), Локлін Манро (серіали «Люцифер» і «Стріла»), Брендон Томас Лі, К.Дж. Перрі, Корі Лардж та інші

Композитор: Скотт Ґлазґов

Читайте також:

Найкращі ролі Брюса Вілліса

Найкасовіші фільми 2020 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Найочікуваніші фільми 2021 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі