kinowar.com

Вийшов офіційний трейлер комедії «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча

Представляємо офіційний трейлер комедії «Мої думки тихі», дебютного повнометражного фільму режисера Антоніо Лукіча.

Вперше фільм було показано у секції East of West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де «Мої думки тихі» удостоїлись Спеціальної премії журі. Українська прем’єра відбулася в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, де робота Лукіча отримала приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за найкращий український фільм, премію за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська) та спеціальну згадку журі (Андрій Лідаговський).

Також режисер отримав нагороду національної премії кінокритиків КІНОКОЛО у категорії «Відкриття року», яка відзначає автора найкращого повнометражного дебюту.

Фільм виходить у широкий український прокат 2 січня.

Мої думки тихі / Мои мысли тихие

комедія
Украина, 2019 / 104 хв.

Режисер: Антоніо Лукіч
У ролях: Ірма Вітовська-Ванца, Андрій Лідаговський

Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, молодий звукорежисер Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Читайте також:

10 найкращих українських фільмів часів Незалежності

Коментарі