kinowar.com

Вийшов офіційний трейлер фільму “Красуня на драйві” з Кейт Бекінсейл

 01.07.2021  Новини, Трейлер

Вийшов офіційний трейлер екшн-комедії “Красуня на драйві” з Кейт Бекінсейл у головній ролі. Також у фільмі зіграли: номінант на премію “Оскар” Стенлі Туччі (“У центрі уваги”, “Диявол носить Prada”, франшиза “Голодні ігри”), Боббі Каннавале (“Шпигунка”, “Ірландець”, франшиза “Людина-мураха та Оса”), Джай Кортні (франшизи “Загін самогубців”, “Дивергент”, “Міцний горішок”), Лаверн Кокс (“Перспективна дівчина”, “Ангели Чарлі”, “Помаранчевий – хіт сезону”) та володарка премії “Оскар” С’юзен Сарандон (“Дуже погані матусі 2”, “Тельма та Луїза”, “Ворожнеча”).

Режисером нового екшену виступила Таня Векслер, відома по історичному драмеді “Дорослі іграшки” (інший переклад “Без істерики!” – “Hysteria”).

Ніколи не дратуйте Лінді! Вона справжня красуня, але її люті позаздрить будь-який вояка. Щоб гасити спалахи гніву, вона носить на собі оригінальний пристрій – жилет з електродів, що б’ють її струмом за мить до зриву. Але коли хтось вбиває її хлопця, Лінді розуміє, що тільки їй під силу розкрити злочин. Тепер у неї є вагомий привід пуститися берега та добряче відгамселити весь злочинний світ міста.

Кейт Бекинсэйл в фильме Красотка на драйве

Кейт Бекінсейл, зірка франшизи “Інший світ”, фантастики “Згадати все” та комедії “Любов і дружба”, розповіла, чому вирішила знятись у новій екшн-комедії “Красуня на драйві”:

Характер Лінді мене дуже зачепив за сценарієм. Вона смілива дівчина в усьому, що стосується ризику, але в особистому житті вона не може навести порядок. Проте це часто трапляється з екстраординарними людьми. А коли стало відомо, що в режисерському кріслі буде Таня Векслер – мене не варто було питати двічі! Зйомки були важкими і одночасно дико веселими, імпровізувати в одному кадрі зі Стенлі Туччі – суцільне задоволення.

В українському прокаті “Красуня на драйві” з’явиться 29 липня тільки в кінотеатрах. Одночасної онлайн-прем’єри не планується.

Читайте також:

Найкращі бойовики в історії

Найочікуваніші фільми 2021 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі