kinowar.com

Вийшов тизер нового серіалу від Disney+ – “Віллоу”, який продовжує історію однойменного фільму

 27.05.2022  Новини, Трейлер

У далекому вже 1988 році режисер Рон Говард («Аполлон-13», «Ігри розуму», «Код да Вінчі», «Гонка» та ще багато чого) зняв фільм за сценарієм Джорджа Лукаса (той самий, що створив всесвіт “Зоряних війн”). Стрічка мала назву “Віллоу” і розповідала історію про порятунок дуже важливої дитини від переслідування усілякою нечистю. Її фантазійний світ виглядав одночасно цікаво і приємно, він був дуже залучаючим, але не жахав, приваблював своєю простотою та добротою, як стара добра казка для дорослих і дітей одночасно.

Тим не менш, незважаючи на фігури режисера, сценариста та Вела Кілмера в одній з головних ролей, фільм у прокаті виступив не дуже. Плани на тетралогію від Лукаса довелося на деякий час залишити позаду. Лукас декілька разів намагався повернутися до цього світу, який він дуже полюбив під час створення, але створення серіалу раз за разом відкладалося.

Тепер усім керує вже не Джордж Лукас, а Disney, проте саме мрії Лукаса нарешті здійсняться: серіал-продовження фільму “Віллоу” заплановано до виходу на стрімінгу гіганта 30 листопада. Вийшов тизер проекту.

Одну з головних ролей виконує Уорік Девіс, який грав в фільмі 1988 року. Інші ролі розібрали молоді перспективні актори – Ерін Келліман, Рубі Крус, Еллі Бамбер, Демпсі Брик.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі фільми у жанрі фентезі

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі