kinowar.com

Вийшов трейлер українсько-британського фільму зі Скоттом Едкінсом у головній ролі: Спадок брехні

Шпигунський трилер режисера Едріена Бола «Спадок брехні» виходить на великі екрани України 6 серпня. Головні ролі у стрічці виконали британський актор Скотт Едкінс (квадрологія “Незаперечний”, “Люди Х: Росомаха”, “Доктор Стрендж”) та українська акторка і телеведуча Анна Буткевич. 

“Зіграти “втілення зла” було моєю давньою мрією, бо я дуже люблю складні завдання. Я назавжди запам’ятаю перший знімальний день на Рибальському мосту на київському Подолі. Ми знімали найдраматичнішу сцену стрічки, і там я вперше познайомилася зі своїм партнером Скоттом Едкінсом. Незважаючи на те, що була ніч, лив дощ і збивав з ніг крижаний вітер, Скотт залишався стриманим, зібраним і сконцентрованим. Просто як перед боєм. Я пишаюся тим, що моїм “супротивником” у фільмі був саме він!” поділилась враженнями від зйомок виконавиця однієї з головних ролей, Анна Буткевич

Фільм розказує про Мартіна Бакстера, колишнього оперативника МІ6, змушеного повернутись у світ шпигунства, коли молода українська журналістка Саша Степаненко попросила його допомоги у розкритті шокуючої правди про секретні операції міжнародних спецслужб. 

Спадок брехні

Події фільму “Спадок Брехні” розгортаються у Києві, тож і зйомки теж відбувались в Україні та частково у Великій Британії. Столичний вокзал, аеропорт “Бориспіль”, бібліотека Вернадського, кладовище старих автобусів, Київський крематорій, Рибальський міст, Батьківщина-мати, Лук’янівська в’язниця – це лише частина локацій, які глядач впізнає на екрані. 

“Знімати “Спадок Брехні” в Україні було справжнім задоволенням. По-перше, тому що Київ візуально дуже цікаве місто. Я обожнюю його постмодерністську архітектуру, яка є чудовою локацією для шпигунського трилера. Своєю містичністю та атмосферою андеграунду Київ чимось нагадує Берлін. Першу сцену фільму ми знімали на цвинтарі старих автобусів, який би ідеально вписався навіть у фільм Тарковського. По-друге, мені подобається знімати в Україні через високий рівень місцевих продакшн-компаній, які ми активно залучали до роботи над стрічкою”, – розказав режисер стрічки Едріен Бол. 

Спадок брехні

Окрім Скотта Едкінса та Анни Буткевич ролі у фільмі виконали Юлія Соболь, Онор Ніфсі, Мартін Мак-Дугал та інші. Режисером та автором сценарію виступив Едріен Бол, продюсери – Алла Бєлая (Україна), Кшиштоф Солек (Польща) та Едріен Бол (Нідерланди), ко-продюсери Дмитро Суханов та Марк Фоліньо. 

Кінопроєкт “Спадок Брехні” – це спільне виробництво України (ТОЙ СІНЕМА) та Великої Британії (ЛЕГАСІ ФІЛМЗ). Стрічка стала одним з переможців десятого конкурсного відбору Держкіно.

Спадок брехні

Окрім України, фільм побачать глядачі понад 25 країн, серед яких Китай та США, країни Латинської Америки, Азії та Європи.

Спадок брехні

Підтримайте наш проект

Читайте також:

50 найкращих бойовиків усіх часів

50 зірок бойовиків 80-х та 90-х тоді і зараз

Читайте також:

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі