kinowar.com

Вийшов фінальний трейлер комедійного слешеру «Ренфілд» з Ніколасом Кейджем у головній ролі

 24.03.2023  Новини, Трейлер

Зустрічайте Ніколаса Кейджа у відпадній комедії про найвідомішого вампіра сучасності Дракулу та його помічника Ренфілда. Століттями хлопець жив у тіні самозакоханого боса, виконуючи його найдурніші забаганки. Нарешті, після довгих років прислужництва, Ренфілд має шанс побачити життя за межами тіні навіженого шефа. Та чи зможе він покінчити зі співзалежними стосунками?

Іноді ваш бос може бути справжнім чудовиськом. А у випадку Ренфілда — це ще й буквальна правда, адже він працює на одного з найвідоміших монстрів усіх часів Дракулу. Ренфілд століттями вірно служив своєму босу, не ставлячи під сумнів жодне з його прохань. Проте він більше не бажає виконувати вказівки божевільного боса та прагне нарешті звільнитись. Але не знає, як побороти Дракулу самостійно.

Усе змінюється, коли Ренфілд зустрічає поліціянтку Ребекку (Аквафіна) — принципову та сміливу офіцерку, сповнену рішучості знищити потужне злочинне угруповання міста. Натхненний готовністю Ребекки відстоювати те, що є правильним, Ренфілд набирається мужності розірвати токсичні стосунки зі своїм босом, щоб знову насолоджуватися життям серед живих.

Автор сценарію та продюсер стрічки Роберт Кіркман давно хотів розповісти історію про Дракулу не очима героя, а крізь призму когось з його оточення. Так виникла ідея поставити в центр сюжету стрічки саме Ренфілда. Вперше персонаж з’явився на сторінках класичного твору Брема Стокера «Дракула» ще в 1897 році. У романі Ренфілд описується хворим пацієнтом клініки для божевільних, оскільки страждає на дивний розлад — він почав їсти живих комах, а потім й птахів, щоб отримати їхню «життєву силу» задля досягнення безсмертя. Ренфілд також з’являється в однойменному фільмі жахів 1931 року, зрежисованого Тодом Броунінгом, де головні ролі зіграли Бела Лугоші (Дракула) та Дуайт Фрай (Ренфілд). Десятиліттям пізніше роль Ренфілда дісталася американському актору та музиканту Тому Вейтсу в екранізації «Дракули» від режисера Френсіса Форда Копполи, де роль міфічного вампіра дісталася Ґері Олдмену.

новий фільм з Ніколасом Кейджем

У новій екранізації творці фільму намагалися зосередитися на токсичній динаміці взаємодії між Ренфілдом та Дракулою, грамотно об’єднавши жанр чорної комедії з фільмом жахів.

ЖАНР: комедійний слешер
РЕЖИСЕР: Кріс Маккей
У РОЛЯХ: Ніколас Кейдж, Ніколас Голт, Аквафіна, Бен Шварц

Читайте також:

Найкращі трилери всіх часів

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі