kinowar.com

Вони наступають! Реліз офіційного трейлера “Бобот та Енергія Всесвіту”

“Вони наступають!” Саме цю фразу сказав режисер фільму Максим Ксьонда, повернувшись з поїздки Україною, де побачив величезну кількість трансформаторних будок. А вже сьогодні команда фільму “Бобот та Енергія Всесвіту” презентують офіційний трейлер. Фільм, знятий студією Mental dRive за підтримки Держкіно України, вийде на широкі екрани 30 серпня 2018 року.

“Українське кіно приємно дивує новими ідеями та різноманіттям жанрів. Я впевнений, що цей фільм ще раз доведе усім, що ми можемо змагатися на рівних зі світовим кінематографом”, – Пилип Іллєнко, Голова Держкіно.

“Створюючи Всесвіт Бобота, ми хотіли показати звичні для нас речі під іншим кутом. Наприклад, що трансформатор може бути захисником Землі, а машини для сміття – зовсім не машинами для сміття. Наш фільм – це новий Всесвіт, в який зможуть гратися наші діти”, – Максим Ксьонда, режисер.

Реліз офіційного трейлера "Бобот та Енергія Всесвіту"

Увесь фільм, включно зі спецефектами, створюється в Україні. Такої кількості комп’ютерної графіки, яка буде у фільмі, а це понад 50% екранного часу, ще не бачила жодна українська стрічка за всю історію існування вітчизняного кінематографу.

“Цей фільм стане випробуванням для усієї VFX індустрії, адже фільм повністю роблять наші спеціалісти. Окрема подяка нашим партнерам Держкіно, УкрЕнерго, діджитал-оператору lifecell і торговій марці STRUM, без яких цей фільм не відбувся б”, – Олексій Москаленко, продюсер.

Незвичайні персонажі стають учасниками дивної, незвичайної історії. Дванадцятирічний хлопчик Вадик заводить міцну дружбу з трансформаторною будкою, яка несподівано виявила ознаки життя. Наближається катастрофа – у будь-який час у всіх населених пунктах Землі з незрозумілих причин може зникнути електроенергія. Рятувати людство від неминучого краху доводиться трансформаторній будці. Це дивне створіння не може безпосередньо спілкуватися з людськими істотами. Щоб налагодити контакт з оточуючими, воно використовує зачарованого ворона та смартфони. Двоє приятелів вирушають назустріч серйозним випробуванням, щоб битися зі всемогутнім Злом і запобігти катастрофі, що має величезні масштаби і незворотні, трагічних наслідки. Чи вдасться героям стати на заваді силам темряви, дізнаєтеся влітку 2018.

Реліз фільму: 30 серпня, 2018

Творча команда:
Режисер – Максим Ксьонда
Продюсер – Олексій Москаленко
Оператор – Володимир Іванов
Сценарій – Іван Тимшин
Саунд-продюсер – Олег Михайлюта (”Фагот”)

Виконавці головних ролей:
Вадик – Віктор Григор’єв
Дівчинка – Іванна Бородай
Професор – Ігор Мірошниченко
Валера — Володимир Ращук
Костя — Тарас Шевченко
Стрілочник — Микола Зміївський

Коментарі