kinowar.com

В Україні вперше відбудеться онлайн-фестиваль баварських комедій

Бюро Вільної Держави Баварія в Україні та Arthouse Traffic запрошують в онлайн-кіноподорож Баварією з 13 листопада.

онлайн-фестиваль баварських комедій

Враховуючи всі карантинні обмеження та рекомендації, фестиваль відбудеться онлайн. Глядачі зможуть безкоштовно відкрити для себе кінокультуру Баварії та познайомитись із фільмами, які були зняті у тому числі за сприяння федеральної землі Баварія. Переглянути фільми можна буде мовою оригіналу з українськими субтитрами обмежену кількість разів на сайті bavarianfilmfest.com.ua

До уваги глядачів – чотири комедії, три з яких до цього не демонструвались в Україні. Онлайн-фестиваль баварських комедій – це чотири історії, чотири різні погляди на жанр, об’єднані гарним настроєм.

Тоні Ердманн

Трагікомедія «Тоні Ердманн» – це історія про вчителя музики, якому доводиться перевтілитись у іншу людину, аби налагодити стосунки з дочкою. Стрічку відзначили 32 міжнародними кінопреміями, серед яких номінація на «Оскар» за найкращий іноземний фільм та п’ять премій Європейської кіноакадемії.

Зеленіше не стане – сказав садівник і полетів

Комедія «Зеленіше не стане – сказав садівник і полетів» режисера Флоріана Ґалленберґера, якого в 2001 році нагородили премією Оскар за найкращий короткометражний ігровий фільм, розповість про втомленого від життя садівника Георга (Шорша), який заледве утримує свій бізнес та шлюб. Чоловік знаходить втіху лише в польотах на своєму кукурудзянику. І коли здається, що все наближається до краху, Георг вирушає в подорож, яка змінить його життя.

25 кмгод

Пригодницька комедія «25 км/год» возз’єднає двох братів на похороні батька. Після прощання, вони згадують, як батько колись давно подарував їм по мопеду – от тільки скористатись ними вони так і не встигли. Робота володаря двох премій Німецької кіноакадемії, сценариста Олівера Ціганебальга та режисера Маркуса Голлера розповість про шлях героїв на мопедах до Балтійського моря.

Ласкаво просимо до Гартманнів

Комедія «Ласкаво просимо до Гартманнів» – це історія про життя біженця з Нігерії в заможній мюнхенській родині, що торкається важливих соціальних проблем – нетерпимості, расизму, мігрантської кризи. Комедія-номінант премії Європейської кіноакадемії (2017) та володар глядацької нагороди Кінофестивалю ЄС у Торонто (2018) показує, де межа толерантності європейців.

Чотири комедійні стрічки, представлені на сайті bavarianfilmfest.com.ua, можна буде переглянути з 13 листопада безкоштовно. Кількість переглядів обмежена.

Медіапартнери фестивалю: Тиждень, Kinowar, ХОЧУ, Вокруг света, БЖ

Коментарі