kinowar.com

Генрі Кавілла звільнили від ролі Супермена

 15.12.2022  Новини

Нещодавно і студія Warner, і сам Генрі Кавілл підтвердили, що у виробництво запускається сиквел «Людини зі сталі» і актор повертається до ролі Супермена (це стало очевидним після його появи у додатковій сцені після титрів «Чорного Адама»).

Але тепер плани знову змінилися. Новий фільм про Супермена справді буде, але з іншим виконавцем, повідомляє The Hollywood Reporter.

Справа в тому, що після озвучених студією планів щодо франшизи про супергероя з планети Криптон було змінено керівника DC Studios. Новим головою став Джеймс Ганн, режисер фільму «Загін самогубців: Місія навиліт». Він заявив, що поведе дісішний кіновсесвіт у новому напрямку і згодом зробив радикальні пертурбації в графіку майбутніх релізів, а саме скасував такі заплановані проєкти, як «Диво-жінка 3», «Чорний Адам 2» і «Аквамен 3».

Тепер нововведення Ганна добралися і до «Людини зі сталі». Анонсований проєкт не буде сиквелом стрічки Зака Снайдера. Це буде новий «Супермен», що торкнеться ранніх років перебування криптонця на Землі. Тож головну роль виконає інший актор, більш молодий.

Кавілл вже прокоментував це несподіване рішення. Він сказав, що було не так вже й просто прийняти цю новину, проте він поважає бачення Джеймса Ганна і бажає новому проєктові успіхів.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.