kinowar.com

“Гнів людський” від Гая Річі зі Джейсоном Стейтемом виходить в кінотеатри 13 травня

 19.04.2021  Новини, Трейлер

Нова дата прем’єри в Україні дванадцятого повнометражного фільму Гая Річі – екшн-трилера “Гнів людський” з Джейсоном Стейтемом в головній ролі – 13 травня 2021-го року.

фільм Гая Річі Гнів людський

Фільм вийде на великі екрани на тиждень пізніше американської прем’єри, де картина зайняла слот екшену “Чорна вдова” (7 травня). Одночасної онлайн-прем’єри трилера не планується.

Нагадуємо, що нова стрічка від режисера “Джентльменів”, “Шерлока Холмса” та “Великого куша” розповідає про загадкового європейця на прізвище Хілл, який влаштовується на роботу в інкасаторську компанію “Fortico Securities”, що перевозить десятки мільйонів доларів вулицями Лос-Анджелеса. Нещодавно компанія стала жертвою нападу більш ніж підготовленої, згуртованою та жорсткої банди, і у Хілла є свої причини, щоб знайти та покарати всіх причетних. І для цього він готовий перевернути вулиці міста, яке неминуче пізнає гнів людський.

“Гнів людський” став першим фільмом Гая Річі, дія якого відбувається в США та четвертою спільною колаборацією з Джейсоном Стейтемом, якого режисер відкрив для світу кіно у своїх перших культових кримінальних комедіях “Карти, гроші та два стволи” та “Великий куш”.

Гнів людський

Крім Джейсона Стейтема у фільмі знялися Голт Маккеллані, Скотт Іствуд, Джош Гартнетт, Едді Марсан, Ніамей Алгар, Лайн Рені, Джеффрі Донован, Лаз Алонсо і Post Malone.

Читайте також:

Усі фільми Гая Річі, ранжовані від найгіршого до найкращого

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Найочікуваніші фільми 2021 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі