kinowar.com

Джеймс Франко у світі кіно і рок-н-ролу: вийшов трейлер “Зеровілль”

 02.08.2019  Новини, Трейлер

Джеймс Франко відкриває завісу захоплюючого та жорстокого світу кіно. «Зеровілль» (реліз 12 вересня) – історія про голлівудcьку мрію.

Зеровилль

«Зеровілль» – мандрівка у світ сексу, наркотиків, рок-н-ролу, занепаду великих кіностудій і підйому незалежних режисерів. До вашої уваги український трейлер стрічки «Зеровілль».

Айк Джером – 24-річний студент-аутист, який вчиться на архітектора, але насправді марить кінематографом. Приїхавши до Голлівуду, він одразу ж стає гарячою темою обговорень через своє незвичне татуювання. Згодом студента приймають на роботу костюмера і його кар’єрний зріст стрімко набирає обертів, що робить Айка ще ближчим до своєї мрії.

Також над проектом працювали Дейв Франко ( «Мачо і ботан», «Ілюзія обману»), Меган Фокс (“Трансформери”, “Тіло Дженніфер”), Крейг Робінсон ( «Машина часу в джакузі»), Оратів Санс («Диктатор») і Джої Кінг ( «Закляття», «Хотів би я бути тут”).

Зеровилль

Рік: 2019

Країна: США

Жанр: комедія, драма

Режисер: Джеймс Франко

Актори: Джеймс Франко, Сет Роген, Джекі Уівер, Меган Фокс, Джоі Кінг, Уілл Феррелл, Денні МакБрайд, Дейв Франко, Томас Іен Ніколас, Крейг Робінсон

Тривалість: 96 хвилин 

Коментарі