kinowar.com

Едді Редмейн зіграє кілера на ім’я Шакал у новому серіалі

 23.03.2023  Новини

Як повідомляє The Hollywood Reporter, оскароносний актор підписався на головну роль у новому телесеріалі «День Шакала». Проєкт розробляють британський канал Sky і стрімінговий сервіс Peacock.

Це буде екранізація однойменного гостросюжетного роману Фредеріка Форсайта, опублікованого у 1971 році. В оригіналі дія розгортається у 1960-х роках. Група французьких радикалів наймає британського кілера, аби той ліквідував президента Франції Шарля де Голля. Та коли замах зривається, Шакал сам стає мішенню.

Роман Форсайта вперше був адаптований у 1973 році. Тоді вийшов повнометражний «День Шакала» режисера Фреда Циннеманна. У 1997 році був випущений ремейк під назвою «Шакал», в якому зіграли Брюс Вілліс і Річард Гір, проте він кардинально відрізнявся і від книги, і від стрічки Циннеманна.

Сценарій майбутнього серіалу готує ірландський автор Ронан Беннетт, що серед іншого працював над гангстерською драмою «Джонні Д.». Постановником шоу значиться Браян Кірк, в арсеналі котрого популярні серіали «Декстер» і «Гра престолів».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.