kinowar.com

Завершено новий фільм Гая Річі з Джейсоном Стейтемом – Cash Truck

 07.05.2020  Новини

Під час пандемії велика кількість стрічок опинилась в замороженому стані, бо продовжувати зйомки стало неможливо. Та Гай Річі встиг закінчити безпосередній знімальний процес свого нового фільму “Cash Track” ще у січні. Це перша за 15 років спільна робота режисера з його давнім другом – Джейсоном Стейтемом. Річі навіть активно використовує хештег #UntitledGuyRitchieJasonStathamProject в своїх соціальних мережах.

https://twitter.com/realguyritchie/status/1192488643933413377

Можливо лише для того, щоб привернути увагу до історичного возз’єднання, а можливо тому, що назва стрічки ще не остаточна. Нагадаємо, що останній фільм Гая Річі перед тим як стати “Джентльменами” – мав назви “Bush” та “Toff Guys”.

Гай Ричи Джейсон Стейтем

За сюжетом, Стейтем грає холодного та загадкового персонажа Ейч (H), який працює в інкасаторській компанії, що відповідальна за перевезення сотень мільйонів доларів вулицями Лос-Анджелеса щотижня.

Компанію британскій екшн-зірці складає американский актор Джош Хартнетт, для якого ця стрічка стане камбеком у великий міжнародний проект, та Скотт Іствуд (син самого Клінта), знайомий Стейтему за восьмою частиною франшизи “Форсаж”.

Хартнетт Иствуд

Із “Джентльменів” до стрічки потрапила еффектна бельгійка Лайн Рені, а одну з ролей виконає зірка серіала Девіда Фінчера “Мисливець за розумом” Холт МакКаллані.

“Cash Truck” – це перший американський сюжет Гая Річі. Місце дії більшості його картин – Британія, з вилазками до Європи і навіть фентезійної Аграби в діснеївському ”Алладіні”. Вулиці Лос-Анджелеса знімали багато культових режисерів – від вже нової класики Майкла Манна “Протистояння”, “Співучасник” до комедійних “Поцілунок навиліт” та “Хороших хлопців”.

Гай Ричи Джейсон Стейтем

В якому напрямку піде Гай Річі – поки таємниця. “Cash Track” – це офіційний рімейк французької культової картини “Інкасатори” 2004-го року, яка дуже відрізняється від стилю Річі. Та безпосередній сценарист у стрічки один – Гай Річі, майстер кримінального жанру, а возз’єднання з Джейсоном Стейтемом робить цей проєкт ще більш інтригуючим.

Читайте також:

Усі фільми Гая Річі, ранжовані від найгіршого до найкращого

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі