kinowar.com

З’явилися перші відгуки на «Аватар 2»

 07.12.2022  Новини

У Лондоні днями відбулася світова прем’єра довгоочікуваного блокбастера Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води», що є продовженням екологічної фантастики 2009 року випуску «Аватар».

Критики вже опублікували перші відгуки, і вони сповнені захоплення. Рецензенти сильно вражені візуальною складовою, особливо передовою технологією підводної зйомки, яку Кемерон розробив спеціально для цього фільму.

«Феноменальний», «грандіозний», «масштабний настільки, наскільки це взагалі можливо», «емоційний та глибинний», «вражаючий і чуттєвий», «видовищний і неймовірно красивий», «приголомшливий, навіть занадто», «ідеальний баланс між технологіями і емоціями», «повне занурення в історію і героїв», «безпрецедентний», «унікальний досвід, котрий неможливо ні з чим порівняти», «набагато кращий за перший фільм»… – ось такими епітетами кінознавці обдарували стрічку, на яку ми усі чекали так довго і, судячи з усього, недаремно.

Хтось написав, що знову відчув себе тим хлопчиною, що вперше подивився «Термінатора 2» і не міг розмовляти від захоплення. А хтось відзначив, що Джеймс Кемерон «знову показав іншим режисерам, як треба знімати блокбастери».

Українські глядачі зможуть самі оцінити видовище вже 15 грудня, коли стартує широкий прокат.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.