kinowar.com

З’явилися перші кадри серіалу «Володар перснів: Персні влади»

 14.07.2022  Кадри, Новини

2 вересня ми станемо свідками великої прем’єри від Amazon. Спроба повернутися у світ “Володаря перснів” може бути як неймовірним успіхом, так і ганебним провалом. Так чи інакше, стрімінг робить на цей проект надвелику ставку і вкладає рекордні гроші, а тому він вартий уваги.

Напередодні Entertainment Weekly ексклюзивно отримали право показати перші кадри нового серіалу та розповісти деякі подробиці того, що буде відбуватися на екрані.

«The Lord of the Rings: The Rings of Power» first look

Залежно від того, які кадри ми бачили, реакція на майбутній серіал коливалась між “оце так, неймовірне опрацювання деталей” та “та це ж халтура, куди пішов той мільярд?”. У детальному описі в інтерв’ю Entertainment Weekly режисер та команда знов наполягають на тому, що кожна дрібна деталь була створена з максимальною увагою, а тому дочекаємось вже безпосередньо перших серій, щоб зробити висновки – наразі подальші спекуляції щодо можливої якості проекту тільки втомлюють.

Отже, творці серіалу запрошують у Нуменор, місце у Середзем’ї, яке, згідно Толкіну, було найбільш розвинутим науково і культурно. Ідилія, звісно, буде продовжуватись недовго, адже тоді буде нецікаво спостерігати за тим, що відбувається на екрані. Саме тому зарозумілість та амбіції з’їли острів зсередини.

Як вже зазначалося раніше, серіал не є прямою адаптацією творів Толкіна. Скоріше, він надихається його світом та використовує декількох добре знайомих героїв у їх юні роки. Крім них, ясна річ, буде багато нових персонажів. Події відбуваються за тисячі років до подорожі Фродо та Сема із перснем до Мордору.

На фото нижче Синтія Аддай-Робінсон у образі панівної королеви Міріель. Королівські особи Нуменору мали ельфійську кров та були у дружніх стосунках з ельфами.

Панівна королева Міріель

Але з роками поступово з’являється розкол – влада надто потужна річ, щоб не викликати тертя навіть між найбільшими друзями. Зіткнення культур та страх безсмертної природи ельфів призводять до важких протиріч.

Тепер до знайомих облич: Максим Болдрі у ролі молодого Ісілдура.

 Максим Болдрі як молодий Ісілдур

Якщо хтось забув, Ісілдур – це саме той чоловік, король-співправитель Ґондору, який виступив проти Саурона, що запанував у Нуменорі, переміг його, але не зміг втриматися від спокуси володіння перснем всевладдя замість того, щоб знищити його (саме йому кричав Елронд (Г’юго Вівінг) “знищ його!”).

І ще одна людина (точніше, ельфійка), яку ви знаєте – юна Ґаладріель (її грає Морфідд Кларк) та також знайомий за “Володарем Перснів” та “Сильмариліон” молодий Еленділ (Ллойд Оуен у його ролі).

Морфідд Кларк у образі юної Ґаладріель та Ллойд Оуен у ролі молодого Еленділа

Втім, творці серіалу кажуть, що вони не збиралися робити трохи більш молоду версію того, що ми вже бачили у “Володарі перснів”. Саме тому події відбуваються настільки раніше – це інший світ, хоча й походить з тих самих витоків, що і твори Толкіна.

Тристан Грейвелл у ролі Ар-Фаразона – близького до королеви Міріель радника (вираз його обличчя підказує, що він зрадник і погана людина).

Тристан Грейвелл  Ар-Фаразон Володар перснів

Панівна королева Міріель веде військо у бій з молодим Ісілдуром.

Панівна королева Міріель веде військо у бій з молодим Ісілдуром Володар Перснів

За лаштунками серіалу – режисер Вейн Іп та виконавиця ролі королеви Міріель Синтія Аддай-Робінсон.

За кадром серіалу - режисер Вейн Іп та виконавиця ролі королеви Міріель Синтія Аддай-Робінсон

Морфідд Кларк – юна Ґаладріель.

Морфідд Кларк - юна Ґаладріель

Нагадаємо, що раніше також вийшов перший тизер серіалу. Чекаємо на прем’єру та сподіваємось, що Amazon вклав у цей проект не тільки великі гроші, а й великі зусилля. Потенційно це може стати новим хітом на рівні “Гри престолів” – саги, що роками тішила шанувальників жанру. Дочекаємося старту і побачимо.

Читайте також:

Найкращі фентезійні фільми

Найкращі фантастичні серіали

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі