kinowar.com

Канни відмовилися показувати новий фільм Вуді Аллена

До програми цьогорічного Каннського кінофестивалю не потрапила нова режисерська робота Вуді Аллена «Щасливий випадок». І це при тому, що стрічка була зафільмована у Франції про Париж із французькими акторами.

Як пише видання IndieWire, не показувати стрічку Аллена було свідомим рішенням програмного директора фестивалю Тьєррі Фремо. За його словами, рішення було ухвалено через те, що Вуді Аллена все ще звинувачують у розтлінні власної дочки, що тягнеться з 1990-х років, і Фремо не хотів супроводжувати захід скандалом.

Останньою картиною Аллена, що була показана у Каннах, є «Світське життя» за участю Джессі Айзенберга і Крістен Стюарт. Це був 2016 рік. Тоді робота нью-йоркського драматурга відкривала фестиваль.

Так само не увійшла до програма нова стрічка Романа Полянського «Палац» з Міккі Рурком. З 1970-х років Полянський переслідується американськими спецслужбами через звинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої. Проте за словами Фремо, ця картина не була надана для розгляду.

76-й Каннський кінофестиваль пройде з 16 по 27 травня. Відкриється захід історичною мелодрамою французької режисерки Майвенн «Фаворитка», в якій Джонні Депп зіграв короля Людовика XV.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.