kinowar.com

Каратель у виконанні Джона Бернтала повернеться на телеекрани

 10.03.2023  Новини

Як повідомляє The Hollywood Reporter, актор Джон Бернтал, що грав марвелівського супергероя Карателя в однойменному серіалі Netflix, повернеться до ролі.

Нагадаємо, раніше Каратель Бернтала фігурував у серіалах «Шибайголова» і «Каратель», що виходили на сервісі Netflix. Обидва шоу засновувались на коміксах Marvel. Потім студія Marvel викупила права на своїх персонажів, і всі марвелівські серіали Netflix закрилися (це також «Джессіка Джонс», «Люк Кейдж», «Залізний кулак», «Захисники»).

Звісно, студія, що створила MCU і «Месників», запланувала власні проєкти за участю зазначених супергероїв. Першим таким проєктом має стати оновлений серіал «Шибайголова», що отримав назву «Шибайголова: Народжений наново». Сліпого адвоката, що вночі перетворюється на бійця зі злочинцями найкримінальнішого нью-йоркського району Пекельна кухня, зіграє той самий Чарлі Кокс, що знімався на Netflix, тож цілком логічно, що і Карателя зобразить той самий Джон Бернтал.

Зйомки «Народженого наново» мають розпочатися вже цього місяця, тобто у березні, у Нью-Йорку. Перший сезон складатиметься з вісімнадцяти серій. Реліз заплановано на весну-літо 2024.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.