kinowar.com

Кого будуть різати у шостому «Крику»

 15.07.2022  Новини

Deadline пише про акторський склад і деякі сюжетні подробиці шостої частини культової слешер-франшизи «Крик». До своїх ролей повернуться і ветерани, і дехто з п’ятого фільму, і, звісно ж, з’являться і деякі нові обличчя, напрочуд симпатичні.

У режисерське крісло повернуться Метт Беттінеллі-Олпін і Тайлер Джиллетт, які знімали п’яту частину. До роботи над «Криком» тандем був відомий камерним сатиричним слешером «Гра в хованки», головну роль в якому виконала австралійська красуня Самара Вівінг. Власне, Самара зіграє і в шостому «Крику». Разом із нею в проєкті візьмуть участь Кортні Кокс, Мелісса Баррера, Дженна Ортега, Дермот Малруні, Гейден Панеттьєр, Тоні Револорі та інші.

Баррера і Ортега грали в п’ятій частині, Панеттьєр – в четвертій, Кокс – в усіх частинах франшизи, а Револорі, відомий за гротескною трагікомедією «Готель «Гранд Будапешт», стане новеньким, як і Вівінг. Головна зірка «Крику» Нів Кемпбелл наразі відмовилася зніматися, оскільки її не влаштував гонорар, проте, можливо, боси Paramount зможуть владнати це питання.

Дія шостої стрічки продовжить події п’ятої, проте буде перенесена з маленького містечка Вудсборо до великого сіті. Тож убивця у масці привида вперше гасатиме мегаполісом. Реліз заплановано на 31 березня 2023.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі