kinowar.com

Коли вийде спін-оф «Паперового будинку» про Берліна

 09.02.2023  Новини

Netflix представив перший тизер і дату виходу серіалу «Берлін», що є відгалуженням іспанського супергіта «Паперовий будинок».

Спін-оф, присвячений персонажу на прізвисько Берлін, вийде на сервісі у грудні 2023 року. Це буде передісторія антигероя, присвячена подіям, що сталися в житті Берліна (справжнє ім’я Андрес де Фоноллоса) до пограбування Монетного двору Іспанії. Нагадаємо, за сюжетом Берлін є спеціалістом з ювелірних коштовностей, старшим братом Професора (лідера та мізків команди), жорстоким і водночас благородним чоловіком, що, як ми знаємо з «Паперового будинку», має сина, котрий зрадив його з його ж коханою жінкою, і невтішний медичний діагноз про невиліковну хворобу.

До ролі повернеться актор Педро Алонсо. Автором шоу виступає один із творців оригінального «Паперового будинку» Алекс Піна.

Нагадаємо, що оригінал завершився п’ятим сезоном у грудні 2021 року. А у червні 2022 Netflix випустив південнокорейський ремейк під назвою «Паперовий будинок: Корея – Спільна економічна зона».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.