kinowar.com

Комедію «П’ять хвилин» відібрано до офіційної програми Comedy Cluj International Film Festival

Створену за підтримки Держкіно дебютну стрічку Яни Антонець «П’ять хвилин» включено до офіційної програми міжнародного кінофестивалю Comedy Cluj.

Комедія «П’ять хвилин»

Comedy Cluj International Film Festival – це найбільший форум комедійного кіно у Європі, на якому впродовж 10 днів можна побачити більше сотні стрічок. Цьогоріч фестиваль відбудеться вдев’яте. Дати проведення – 12-21 жовтня, місто – Клуж-Напока, історичний регіон Трансильванії.

Крім того, «П’ять хвилин» був офіційно відібраний у категорії Win Panorama для Міжнародного кінофестивалю Tetova – ODA 2018, який відбудеться в місті Тетово (Македонія) з 1-го по 6-те жовтня 2018 року. Цьогоріч фестиваль відбудеться всьоме.

А з 27 по 30 вересня відбудеться кінофестиваль «КіТи» (Кіно і ти) в м. Маріуполь (Україна), де «П’ять хвилин» також відібрано до офіційної конкурсної програми.

Нагадаємо, що міжнародна прем’єра стрічки відбулася в Орландо (США) на IPFF, де фільм отримав нагороду як найкраща комедія. На фестивалі «Відкрита ніч» фільм отримав приз глядацьких симпатій. Крім того, «П’ять хвилин» брав участь в національній конкурсній програмі ОМКФ (Україна), в головному конкурсі CinemadaMare (Італія) та MEDIAWAVE IFF (Угорщина).

Режисером стрічки є Яна Антонець. Продюсер – Оксана Косик, композитор – Дмитро Сніжко, оператор-постановник – Олександр Петроченко, художник- постановник – Андрій Барилко. Фестивальний дистрибутор Валерія Сочивець. Студія виробник – «Гоу Юей продакшн» за підтримки Держкіно України.

Коментарі