kinowar.com

Крістіан Бейл може зіграти культового персонажа «Зоряних війн»

 11.07.2022  Новини

Мережею розповзлися чутки, що Крістіан Бейл може доєднатися до безмежного всесвіту «Зоряних війн». Портал Giant Freakin Robot пише, що діснеївські боси хочуть бачити Бейла у ролі Галена Марека.

Гален Марек – антигерой на прізвисько Старкілер, протагоніст серії відеоігр і коміксів під назвою Star Wars: The Force Unleashed. Коли він був хлопчиком, Дарт Вейдер убив його батька і потім виховав хлопця як власного таємного учня, давши йому ім’я Старкілер і зробивши з нього смертоносну зброю.

Ніяких офіційних коментарів щодо кандидатури Бейла від студій Disney і Lucasfilm поки що не було. Проте відомо, що у виробництві знаходяться одразу декілька спін-офів франшизи, сюжети яких тримаються в секреті, тож один з них цілком може бути присвячений Старкілеру.

Днями Крістіан Бейл показав на екрані іншого лиходія, проте також діснеївського, точніше марвел/ діснеївського, а саме убивцю богів Ґорра у фільмі «Тор: Любов і грім». При цьому «Тора» зняв Тайка Вайтіті, який значиться постановником одного з майбутніх фільмів серії «Зоряні війни».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі