kinowar.com

Культова «Сутичка» з Де Ніро і Пачіно отримає сиквел

 07.07.2022  Новини

Режисер Майкл Манн заявив в інтерв’ю журналу Empire, що справді готує продовження кримінального трилеру «Сутичка», що вийшов у 1995 році.

Нагадаємо, «Сутичка» – це історія протистояння Ніла МакКолі (Де Ніро), що очолює банду невловимих грабіжників, і лейтенанта Вінсента Ганни (Пачіно) з елітного відділу вбивств і грабунків департаменту поліції Лос-Анджелеса. Також в оригіналі зіграли Вел Кілмер, Джон Войт, Денні Трехо, Генк Азарія, Ешлі Джад і Наталі Портман.

За словами постановника, це буде амбітний і грандіозний повнометражний сиквел, який розширить так званий всесвіт «Сутички». Проте актори-ветерани до своїх ролей не повернуться, їх замінять молоді, оскільки події в продовженні-приквелі розгорнуться за шість років до того, що сталося у сюжеті першої стрічки.

Сценарій буде засновано на книзі під назвою «Сутичка 2», яку написав Манн у співавторстві з Мег Гардінер. Вона має потрапити в продаж 9 серпня цього року. Кого з молодих акторів режисер хотів би взяти на головні ролі, поки невідомо. Раніше Аль Пачино сказав, що радий був би побачити у сиквелі Тімоті Шаламе.

Також нагадаємо, що цього року Майкл Манн випустив на платформі HBO Max кримінальний серіал «Поліція Токіо», що отримав схвальні відгуки і «зелене світло» на виробництво другого сезону.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі