kinowar.com

Кіану Рівз повертається до ролі Джона Костянтина

 17.09.2022  Новини

Як повідомляє Deadline, студія Warner офіційно запустила у виробництво сиквел містичного горору «Костянтин», що вийшов на екрани 2005 року.

Нагадаємо, фільм було створено на основі серії дісішних коміксів «Hellblazer», присвячених супергерою Джонові Костянтину, що веде боротьбу із демонічними силами темряви та займається екзорцизмом у сучасному Лос-Анджелесі. У першій стрічці він допоміг детективу поліції Анджелі Додсон, що розслідує загибель своєї сестри-близнючки Ізабелли, котра вчинила самогубство у психлікарні, до якої потрапила через потойбічні видіння… Близнючок зіграла Рейчел Вайс. Також у фільмі знялися Тільда Свінтон (архангел Гавриїл), Петер Стормаре (Люцифер), Шая Лабаф та інші.

Повідомляється, що режисер Френсіс Лоуренс, для якого робота 2005 року була дебютом, також поставить і анонсоване продовження. Аківа Голдсман знову напише сценарій, а продюсувати буде Дж. Дж. Абрамс через свою компанію Bad Robot.

Кіану Рівз, котрий нещодавно вже зробив одне культове повернення (до ролі Нео у фантастиці «Матриця: Воскресіння»), повернеться до ролі Джона Костянтина. Хто ще зіграє у сиквелі, поки невідомо, як і немає жодних подробиць сюжету.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.