kinowar.com

Ліам Нісон запрошує у кіно на екшн “Льодовий дрифт”

 29.06.2021  Новини, Трейлер

1 липня в українських кінотеатрах стартує новий екшн-трилер “Льодовий дрифт”. Представляємо вашій увазі новий екшн-спот фільму з привітанням від головної зірки фільму – номінанта на премію “Оскар” Ліама Нісона (“Заручниця”, “Пасажир”, “Зоряні війни: Прихована загроза”, “Список Шиндлера”).

Автором сценарію та режисером “Льодового дрифту” виступив Джонатан Хенслі, культовий автор сценаріїв до блокбастерів, в чиєму послужному списку оригінальний “Джуманджі”, “Міцний горішок 3”, “Армагеддон” та багато інших стрічок.

Разом з Ліамом Нісоном у фільмі також знялися: Лоуренс Фішберн (франшиза “Матриця”, “Джон Вік 2”, “Людина-мураха та Оса”), Ембер Мідфандер (“Легіон”, “Фарго”), Бенджамін Вокер (“Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів”, “Вибір”,”У серці моря”) та Голт МакКеллані (“Гнів людський”, “Гренландія”, “Мисливець за розумом”).

“Льодовий дрифт” розповідає про рятувальну операцію, яку ускладнить не тільки погода, але й корпоративні секрети. За сюжетом, на алмазній шахті у віддаленій канадській провінції стався вибух, в результаті якого кілька десятків шахтарів опинилися під завалами, і запасу кисню вистачить всього на 30 годин. Єдиний порятунок – перевезти по прямій обледенелій дорозі спеціальне обладнання, через що вантажівки відправляються в небезпечну подорож, яка не зовсім влаштовує не тільки природу, готову звільнити озеро від льоду, а й корпорацію, що контролює небезпечну шахту.

Екшн-трилер “Льодовий дрифт” тільки в кінотеатрах з 1 липня.

Коментарі