kinowar.com

Маніяк із серіалу «Ти» очолить нову «Фантастичну четвірку»

 29.08.2022  Новини

The Direct пише, що студія Marvel веде переговори з актором Пенном Беджлі, відомим за роллю одержимого маніяка у кримінально-психологічному серіалі Netflix «Ти».

Якщо вірити чуткам, то Беджлі вже отримав роль. І це роль Містера Фантастіка у новому ребуті «Фантастичної четвірки». Нагадаємо, це той персонаж, в котрого «пластилінове» тіло і котрий є лідером команди, до якої також входять Невидима леді, Істота і Людина-факел (актори на інші ролі поки не знайдені).

Режисером виступить Метт Шекман, створивший один з найкращих марвелівських серіалів «ВандаВіжен». Реліз заплановано на 8 листопада 2024 року.

Також нагадаємо, що у коміксу «Фантастична четвірка» ще не було жодної вдалої адаптації. Права на цих персонажів раніше належали студії Fox, яка випустила дилогію з Джессікою Альбою, Йоаном Гріффіддом і Крісом Евансом, а потім ще більш невдалий ремейк з Кейт Марою, Майлзом Теллером і Майклом Б. Джорданом. Коли ж активи Fox стали власністю компанії Disney, «Фантастична четвірка» повернулася до Marvel, аби, як і «Люди Ікс» стати частиною величезного кіновсесвіту MCU.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.