kinowar.com

Мел Гібсон готується до зйомок «Страстей Христових 2»

 10.01.2023  Новини

Видання World of Reel пише, що вже навесні цього року Мел Гібсон планує розгорнути зйомки сиквела біблійної драми «Страсті Христові». Чутки про виробництво продовження ходили протягом багатьох років, і якщо друга частина справді вийде, це буде двадцятирічний інтервал між оригіналом і сиквелом.

Нагадаємо, «Страсті Христові», що розповідають про останній день життя Ісуса Христа перед розп’яттям, вийшли на екрани 2004 року і викликали у соціумі скандал через сцени насилля. Гібсон виступив сценаристом і режисером. Головну роль виконав Джим Кавіцель. Моніка Беллуччі зіграла Марію Магдалину.

При скромному бюджеті у 30 мільйонів доларів стрічка заробила 612 мільйонів і на той момент стала найкасовішим фільмом з дорослим прокатним рейтингом.

Про сиквел Мел Гібсон вперше заговорив у 2016 році і відтоді переписував сценарій шість разів. Наразі відомо, що продовження отримало назву «Страсті Христові: Воскресіння» і розповість про таємничі дні Ісуса між розп’яттям і воскресінням. До ролі Христа ймовірно повернеться Кавіцель.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.