kinowar.com

Микола Подрезан представить фільм «Погляд з інвалідного візка»

На ІІІ Міжнародному кінофестивалі «Бруківка» продемонструють «Погляд з інвалідного візка» – документальний фільм режисера Олега Павлюченкова.

Микола Подрезан Тадж Махал

Показ стрічки відбудеться у неділю, 15 вересня, о 11:00 у Міському будинку культури, після якого глядачі матимуть можливість поспілкуватись із командою фільму та головним героєм стрічки, співсценаристом Миколою Подрезаном. Також, в презентації візьмуть участь Наталія Грязнова (реабілітолог, дружина Миколи), Олег Павлюченков (режисер-постановник), Петро Погодін (режисер –постановник) та Андрій Різоль (продюсер).

Микола Подрезан на Майдані

«Погляд з інвалідного візка» – це історія унікального українця Миколи Подрезана, громадського діяча та екстремального мадрівника. Він на візку сім років подорожував дорогами шести континентів, повторюючи маршрут всесвітньої естафети Олімпійського вогню 2004 р. у інвалідному візку аби здійснити власну мрію. Для Миколи Володимировича ця мандрівка – не лише важлива частина життя, а й можливість побачити, як ставляться до візочників в інших країнах. Тепер після повернення додому, Микола Володимирович знає, що потрібно зробити, аби люди з інвалідністю в Україні жили повноцінно.

Микола Подрезан є автор (режисер, постановник) багатьох конкурсів «Міс Україна на візку» та «Лицар України на візку». Його головною метою є показати суспільству, що інваліди – це не люди другого сорту. Що інваліди – це повноцінні громадяни, котрі мають всі права здорових людей і бажають бути активними громадянами. Він сподівається, що його історія комусь допоможе, додасть сил і оптимізму.

Микола Подрезан

Запрошуємо всіх на перегляд стрічки «Погляд з візка» та на важливу зустіч з головним геройєм фільму та знімальною командою в неділю, 15 вересня, о 11:00 в Міський будинок культури.

Коментарі