kinowar.com

«Молодість» покаже переможця ОМКФ — «Атлантиду» Валентина Васяновича

КМКФ «Молодість» проведе спеціальний показ фільму-переможця ОМКФ, стрічки Валентина Васяновича «Атлантида»

Показ відбудеться у межах 50-го ювілейного кінофестивалю «Молодість» 2-го червня о 21:00 у кінотеатрі просто неба під Аркою Дружби народів.

Кінофестиваль «Молодість» відбувається за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства України з питань кіно та Київської міської державної адміністрації.

На 50-й ювілейній «Молодості» відбудеться спеціальний показ фільму від Одеського міжнародного кінофестивалю. Глядачі зможуть подивитись стрічку «Атлантида», яка на 11-му ОМКФ отримала нагороду «Найкращий фільм» за рішенням журі Міжнародного конкурсу.
Під час 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який відбудеться 14-21 серпня в Одесі, станеться також спеціальний показ від фестивалю «Молодість».

На Венеціанському кінофестивалі «Атлантида» перемогла у секції «Горизонти», пізніше взяла головні призи на кінофорумах Токіо та Денвера. За цей фільм режисер Валентин Васянович цьогоріч отримав Шевченківську премію.

Події у стрічці відбуваються у недалекому антиутопійному майбутньому, де війна на сході України завершилася перемогою над Росією та призвела до непоправних наслідків для довкілля та населення регіону. Територія стала непридатною до життя, а її населення наскрізь пронизане катастрофою, що розтягнулася на десятиріччя.

Країна: Україна
Рік: 2019
Тривалість: 108’
Режисер: Валентин Васянович
Сценарій: Валентин Васянович
Оператор: Валентин Васянович
Монтаж: Валентин Васянович
Продюсери: Валентин Васянович, Ія Мислицька, Володимир Яценко
У ролях: Андрій Римарук, Людмила Білека, Василь Антоняк
Виробництво та правовласник: Garmata Film Production, Limelite

У зв’язку з карантинними обмеженнями наполегливо просимо користуватися засобами індивідуального захисту, безпечна відстань для гостей показу буде забезпечена

Коментарі