kinowar.com

Містичний трилер «Еґреґор» вийде в міжнародний прокат

Тиждень тому в широкий український прокат вийшов містичний трилер «Еґреґор»

«Еґреґор» – це українська історія про порятунок світу від ще більшої катастрофи. Фільм про нью-йоркського детектива, що отримав зашифроване послання та авіаквиток до Львова від професора, з яким не спілкувався тривалий час. Згодом з’ясовується, що професор нібито скоїв самогубство, а на його доньку полюють невідомі. Весь фільм глядач спостерігає за тим, чи зможе  детектив врятувати світ від катастрофи та зустрітися віч-на-віч з найбільшим секретом його власного життя.

Наразі команда кінострічки рада поділитися важливою новиною – містичний трилер виходить у міжнародний прокат.

«Хочу зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення ще більше відкрився сенс фільму «Еґреґор». Наше життя і світ загалом вразливі. І від дії окремих людей може залежати доля мільйонів. Власне, в нашій стрічці ця історія повторює те, що зараз відбувається. 

На сьогодні містичний трилер «Еґреґор» проданий у 23 країни світу, зокрема в Америку та Корею. І я радий оголосити, що вже з 16 травня глядачі північноамериканського континенту, зможуть побачити наш фільм на таких популярних цифрових майданчиках як iTunes, Amazon, Google Play, Xbox та інші», –   розповів продюсер фільму Сергій Лавренюк.

Спеціально для північноамериканського континенту був презентований постер фільму.

Режисером стрічки став Станіслав Капралов. Акторський склад – інтернаціональний. У картині знялися американський актор Омрі Роуз, відомий своєю участю у фільмах «Непокора» (2018) та «Ліга справедливості» (2017). Українська актриса театру і кіно Олена Лавренюк – виконавиця головних ролей у фільмах «Dzidzio контрабас» і «Кава з кардамоном». Валерія Караман – партнерка Віллема Дефо і Роберта Паттінсона у фільмі «Маяк» (2019). Анджей Зелінський – відомий своїми ролями в серіалі «Ватага» виробництва HBO та фільмі «Піаніст» (2002) Романа Полянського.

Також глядач побачить зірку польського кінематографа Данієля Ольбрихського, улюбленого актора відомих режисерів Анджея Вайди, Кшиштофа Зануссі та Єжи Гоффмана – актора, який знявся у відомих історичних монументальних стрічках та отримав безліч нагород за свою працю.

Зйомки проєкту відбувалися в кілька етапів у різних куточках світу – в Україні (Київ і Львів), Польщі (Варшава) та в США (Нью-Йорк). До участі залучена міжнародна команда: cпівпродюсери з польської сторони Bow and Axe Entertainment та американська компанія Fishсorb.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі