kinowar.com

Нація футболу – цієї осені у кінотеатрах України

Цієї осені в українських кінотеатрах відбудеться прем’єра документальної стрічки “Нація футболу”, автором якої виступив режисер культового хіта українського кінопрокату “ЮКІ” Володимир Мула. Нова картина створена Teleprostir Studio за підтримки Державного агентства України з питань кіно й Міністерства культури та інформаційної політики України.

Режисер та продюсер Володимир Мула:

“Проект “Нація футболу” – унікальний. Нам вдалося не просто зібрати найкращих
футболістів України у одному фільмі, а й під цікавим кутом показати усі ті процеси та виклики, що стояли перед збірною у різні періоди становлення незалежності нашої країни. Країни, яка на наших з вами очах продовжує шалено об’єднуватися, люто протистояти ворогу та змінювати цей світ! Ми обов’язково зробимо усе, аби у такий непростий для країни час люди надихнулися, пригадали нашу історію та відчули неабияку гордість за українську націю!”

Мільйони українських підлітків мріють про футбол і живуть футболом. І немає більшої честі у цій грі, ніж стати частиною національної збірної. “Нація футболу” – це вражаюча розповідь від перших осіб про становлення збірної України, яка ніби повторює траєкторію становлення нашої держави – від скромного початку, повного ігнорування та безвіри до перших перемог і вражаючих результатів. Найдраматичніші двобої, неймовірні голи та правда, яка перевершує фантазію – “Нація футболу” вже цієї осені на великих екранах.

Для авторів стрічки ексклюзивні інтерв’ю дали: Андрій Шевченко, Олег Блохин, Йожеф Сабо, Артем Мілевський, Олександр Зінченко, Олександр Шовковський, Руслан Ротань, Андрій П’ятов, Леонід Буряк та інші зіркові імена українського футболу. Крім того, автори фільму отримали безпрецедентний доступ до ексклюзивних матеріалів, відзнятих за лаштунками матчів, а також архівних плівок і записів.

Прем’єра “Нації футболу” у кінотеатрах запланована на осінь 2022-го року.

Читайте також:

Найкращі спортивні драми всіх часів

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.