kinowar.com

Новий фільм Даррена Аронофскі “Кит” з Бренданом Фрейзером у головній ролі вийде в українських кінотеатрах у новому році

 04.01.2023  Новини

Восьмий повнометражний фільм культового режисера Даррена Аронофскі, “Кит”, розповідає історію професора літератури Чарлі (Брендан Фрейзер), що веде відлюдний спосіб життя практично на самоті. Єдиний виняток – його подруга-медсестра Ліз (Хонг Чау), яка стежить за здоров’ям 270-кілограмового Чарлі. А єдина віддушина Чарлі – це спроба відновити стосунки з 17-річною дочкою Еллі (Седі Сінк), яка не може пробачити батькові те, як і чому він залишив сім’ю. Навіть власна мати вважає Еллі абсолютно нестерпною, і лише Чарлі, як завжди, бачить тільки добро. Тим більше, у своїй дитині.

Даррен Аронофски фільм Кит

“Кит” був частиною основної програми кінофестивалів у Венеції та Торонто, де вся увага була прикута до неймовірного перевтілення зірки трилогія “Мумія” Брендана Фрейзера у ролі Чарлі. Канадсько-американський актор завдяки своєму перформансу став очевидним фаворитом майбутньої премії “Оскар”, а світова преса назвала “Кит” повноцінним поверненням актора у повнометражний кінематограф.

Даррен Аронофски фільм Кит

Ключові картини у фільмі також виконали зірка шоу “Дивні дива” Седі Сінк, номінантка на премію “Оскар” Саманта Мортон, відома за ролями у “Особливій думці” та перших “Фантастичних звірях”, зірка фільмів “Зменшення” та “Меню” Хонг Чао, а також подорослішавший Тай Сімпкінс з “Астралу”, ”Залізної людини 3” та “Світу Юрського періоду”.

Сценаристом стрічки виступив драматург Семюел Д. Хантер, який адаптував власну п’єсу, оператором – постійний колега Аронофскі, двічі номінант на премію “Оскар” Меттью Лібатік. “Кит” спродюсований культовою студією А24 (Все завжди і водночас, Легенда про Зеленого лицаря, Сонцестояння, Неогранені діаманти, Місячне сяйво та інші) спільно з компанією Даррена Аронофскі Protozoa Pictures.

Дата української прем’єри драми Даррена Аронофскі “Кит” стане відома найближчим часом.

Читайте також:

Найкращі фільми всіх часів за версією IMDb

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі