kinowar.com

Новий «Індіана Джонс» отримав негативні відгуки

 11.11.2022  Новини

Джерело World of Reel стверджує, що студія Disney провела перші тестові покази п’ятого «Індіани Джонса», і глядачі залишилися геть незадоволені.

За інсайдерською інформацією, публіці продемонстрували два варіанти фіналу. Проте жоден не сподобався. В одному Індіана в останньому виконанні Гаррісона Форда помирає, а в іншому йде на пенсію та передає свої капелюх і батіг як символи шукача пригод молодій напарниці, котру зіграла акторка Фібі Воллер-Брідж.

Нагадаємо, в ролях також зайняті Антоніо Бандерас і Мадс Міккельсен. Сюжет тримається в секреті, проте якщо вірити чуткам, головний герой буде якимось чином подорожувати у часі. Стівен Спілберг, що знімав усі попередні частини франшизи, цього разу обмежився функціями продюсера, а крісло постановника зайняв режисер «Логана» Джеймс Менголд. Реліз заплановано на літо 2023 року.

Паралельно Disney розробляє серіал на основі всесвіту «Індіани Джонса». Він має стати приквелом стрічки «У пошуках втраченого ковчега», яка була випущена 1981 року і поклала початок франшизі.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.