kinowar.com

Оголошена дата прем’єри першого українського фентезі «Сторожова застава»

 07.02.2017  Новини, Трейлер

Перше українське фентезі про супергероїв «Сторожова застава» режисера Юрія Ковальова вийде у широкий прокат 12 жовтня 2017 року. Дистриб’ютором картини, знятої за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського, стала компанія Ukrainian Film Distribution.

«Нам дуже імпонує ставлення компанії Ukrainian Film Distribution до українських релізів. Ми повністю збігаємося у тому, що українські фільми не тільки потрібні глядачам і українській державі в цілому, але їх прокат може і повинен стати працюючим бізнесом. Розуміємо, як багато для цього потрібно зробити, і готові йти цим шляхом разом », – коментує продюсер проекту Єгор Олесов.

Украинский фэнтези Сторожевая застава

У лютому перше українське фентезі для сімейної аудиторії «Сторожова застава» буде представлене на Європейському кіноринку European Film Market, який пройде з 9 по 17 лютого у рамках 66-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Нагадаємо, що права на показ стрічки ще на етапі зйомок були продані в Італію, Іспанію, Іран, Японію, а також до Франції і на франкомовні території. Крім того, підписано договір щодо пресейлу фільму на територію Китаю. Також ведуться переговори з Німеччиною та країнами Латинської Америки.

Сторожевая застава украинское кино 2016 год

У створенні фільму беруть участь члени ініціативної групи # КіноКраїна FILM.UA Group (дистрибуція і постпродакшн) і StarLightMedia (медіа підтримка), а також Держкіно.

Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин – богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічними істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

Режисер: Юрій Ковальов

Продюсер: Єгор Олесов, Юрій Прилипко

Сопродюсер: Володимир Локотко

Автор сценарію : Юрій Ковальов, Ярослав Войцешек, Сашко Дерманський

Оператор: Юрій Король

У ролях: Даниіл Каменський, Єва Кошева, Роман Луцький, Олег Волощенко, Олександр Комаров, Георгій Дерев’янський, Слава Красовська, Наталя Сумська, Єржан Нуримбет, Єрболат Тогузаков, Іван Денисенко та Олег Михайлюта (Фагот)

Художник-постановник : Владислав Одуденко

Художник з костюмів : Антоніна Белінська

Режисер монтажу : Віктор Онисько

Постановка трюків : STANTALOT

CGI/VFX: Postmodern

Жанр: фентезі, пригоди

Дата релізу: 12 жовтня 2017 року

Хронометраж: 115 хв

Країна: Україна

Виробництво: Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно

 

 

Коментарі